tisdag 15 mars 2011

Congratulazioni Elli!

I dag er det d. 15. marts - det betyder, at Elliot nu er fem måneder gammel. Cinque mezzi!  Stor og glad frækkert;-)




En løgner i Scicli
"Fars juvel"
Og netop i dag, hvor Elliot ikke vågnede tidligt, skulle vi selvfølgelig tidligt op. Hausfrau Corinna havde nemlig insisteret på at vise os markedet i Scicli. Så vi kørte afsted efter anvisningerne og klatrede over et lille bjerg ned til en fin gammel by. Vi valgte dog at udskyde sightseeingen til på lørdag, hvor vi skal til byfest og grillning - også med Corinna og familie (hvad har vi rodet os ud i??). Vi mødtes med Corinna, som viste os vejen til et stort marked - endnu engang fyldt med junk. Men Corinna er vild med det. Især standen med genbrugstøj, hvor hun har fundet SÅ meget smart tøj (det mest delikate fra start 90'erne). Især den tynde, lange, plastikjakke, hun kun har givet 3 euro for (hun har fortalt det tre gange nu), er hun meget stolt af. Jeg høfligheds-kiggede lidt i bunkerne, og da vi begyndte at stå og snakke med Elliot i stedet, foreslog hun, at vi gik i forvejen, mens hun kiggede dybere. Vi nåede næsten hele vejen rundt, før hun indhentede os. Et rivejern, citronpresser og en hagesmæk rigere. 

Nogle stande var mere populære end andre. Vi gik mest og nød solen.



Vi nåede også lige at fylde grøntsagsdepoterne. Vi er vilde med de stande, hvor de sælger store poser med lækre tomater, auberginer, appelsiner og andre gode sager for bare 1 euro! Det er svært ikke at overshoppe. For Corinna er det dog bare tøj, der gælder - og dagens første løgn fra min side blev hurtigt fyret af, da hun foreslog, at jeg kunne tage med hende til Modica, så hun kunne vise mig sin yndlingsbutik. -"Desværre. Vi skal hjem til Smilla, og Elliot skal hjem og sove" pyhhhh. Lyder jeg ond? Lidt. Men det er altså meget hårdt selskab. Hun insisterer på at tale dårligt engelsk (jeg har uden held forsøgt at træne lidt tysk og italiensk), og så lytter hun overhovedet ikke, når man stiller spørgsmål eller fortæller, men plaprer videre om tilbud i Lidl. Si. Virkelig autentisk italiensk inspiration. Da hun ville byde os ind og vise sit hjem fløj anden løgn ud af mig (pinligt hurtigt): "Desværre. Elliot er lige faldet i søvn i bilen, men vi ser det jo på lørdag", Heldigvis havde hun hænderne fulde med kup, og gik ikke hen og kiggede i bilen. Vi kan bare ikke lure, hvad hun får ud af at "være venner" med os. Vi er virkelig kedeligt selskab. Vi gør os i hvertfald umage for at være det. 


Fødselsdag
Der er altid en god grund til kage. I dag var det jo klart, at Elliot skulle fejres, og da forsøget for at få ham vejet på apoteket ikke gik i dag (strømmen var gået og kommer først igen på fredag?), skulle vi jo heller ikke tænke på vores vægt;-) Så vi gik til cafeen og bestilte kaffe og æbletærte. 




Det var dog virkelig ikke et hit (smagte meget parfumeret og langtidsholdbart. Fremover holder vi os til isen) og resulterede bare i lettere kvalme (jo, vi spiste det da alligevel) og trang til at løbe, efter kagen var sunket til bunds. Så jeg kom ud på en god runde (se billede af en fin aftenhimmel) inden det blev mørkt og fik trænet lidt med de nye flaske-håndvægte med  vådt sand. Så havde jeg gjort mig fortjent til vin endnu en aften. Godt.




Ellers blev Elliots fødselsdag fejret med bad og kiwi-banan-mos. Han var vældig glad for begge dele... dog ikke helt så glad som for Pims. Den dejlige kanin, som Emilie har hæklet (virkat). Det bedste er at sutte på de lange ører. Guf. 









2 kommentarer:

  1. GRATTIS Elliot! Jag tror säkert han hade en underbar dag! Vi missade Viras 5-månadersdag helt, det var den dagen vi kom hit och då sov vi mest :) Får köra på halvårsdagen istället.
    Corinna låter som en festlig typ...hehe... Ibland är det tur att ha en bebis som man kan använda till små lögner :)

    SvaraRadera
  2. Tillykke ELLI - Super dejligt at se dine fine billeder! :) Hvis du ikke orker at skrive så detaljeret kan du jo i stedet kaste dig over flickr.com

    // krammer NK54

    SvaraRadera